De Manegen

De Manegen

vanaf € 369.500 tot € 399.500

De Manegen

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6711 JC

Op de voormalige kazerneterreinen in Ede-Oost ontwikkelt de gemeente Ede een nieuwe wijk: de Veluwse Poort. In deelgebied Maurits-Noord worden 9 modulaire 'rijkastelen' gerealiseerd onder de naam ‘De Manegen’. Het geheel wordt gebouwd met behoud van de karakteristieke sfeer van niet...

Omschrijving

Op de voormalige kazerneterreinen in Ede-Oost ontwikkelt de gemeente Ede een nieuwe wijk: de Veluwse Poort. In deelgebied Maurits-Noord worden 9 modulaire 'rijkastelen' gerealiseerd onder de naam ‘De Manegen’. Het geheel wordt gebouwd met behoud van de karakteristieke sfeer van niet alleen het gebouw zelf, maar ook het historie- en bosrijke gebied. De woningen met een lengte van bijna 20 meter hebben een modulaire opbouw waardoor plafonds tot wel 5 meter hoog en unieke vides mogelijk zijn. De dubbele lichtstraat in de nok van de woningen en de verdiepingshoge raampartijen zorgen voor een ongekende daglichttoetreding. Met woonoppervlakten tot wel 200 m2, de centrale ligging op de Veluwe en de indelingsvrijheid is ‘De Manegen’ een uniek project.

Over de ‘rijkastelen’
'De Manegen' krijgt een tijdloze, industriële look and feel en karakteristieken van de oorspronkelijke gebouwen. De woningen hebben een inhoud van ca. 620 m3 en (door de modulaire opbouw) variabele woonoppervlakten tot wel 200 m2. Alle woningen zijn voorzien van een tuin op het zuiden, tuingerichte woonkamer en een hoogwaardig afgewerkte badkamer en sanitair. Ook krijgt elke woning twee eigen parkeerplaatsen en berging. De rijkastelen hebben een vanafprijs van € 369.500,- v.o.n.

De planning
De start van de bouw is naar verwachting begin 2018; de oplevering van 'De Manegen' staat gepland voor najaar 2018.

Locatie/Omgeving
‘De Manegen’ is gesitueerd op het voormalige Maurits-Noord kazerneterrein in Ede-Oost, een historische locatie met een bijzondere achtergrond. Honderd jaar geleden werden in deze stallen de paarden van het eerste regiment ‘Huzaren’ ondergebracht. De voormalige manege ligt aan het Drafveld en wordt bewaard en hergebruikt om de culturele identiteit en de terreinstructuur van de voormalige kazerne te benadrukken. De historierijke omgeving met bossen, heidevelden en zandverstuivingen zijn de kroon op het bouwproject. De reeds bestaande natuurlijke elementen op het voormalig kazerneterrein, zoals bomen en lanen, worden dan ook zoveel mogelijk in originele staat behouden.

De verkoop is gestart, mocht u alsnog interesse hebben in een bouwnummer, laat het ons dan gerust weten!

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 369.500 tot € 399.500

Inhoud:Vanaf 788 tot 863m³

Woonoppervlakte:Vanaf 199 tot 199m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 167 tot 320m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's