Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Buitengewoon Kernhem

Buitengewoon Kernhem

vanaf € 195.000 tot € 400.000

Buitengewoon Kernhem

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6718

Buitengewoon Kernhem

Kernhem, één van de jongste woonwijk van Ede, groeit door. De komende jaren verrijzen er maar liefst 1.900 nieuwe woningen in deze bijzondere wijk, waar modern wooncomfort en herkenbare vertrouwde architectuur samenkomen. Gelegen op het kruispunt van bos, landschap en...

Omschrijving

Buitengewoon Kernhem

Kernhem, één van de jongste woonwijk van Ede, groeit door. De komende jaren verrijzen er maar liefst 1.900 nieuwe woningen in deze bijzondere wijk, waar modern wooncomfort en herkenbare vertrouwde architectuur samenkomen. Gelegen op het kruispunt van bos, landschap en stedelijke voorzieningen. Net als het al bestaande deel van Kernhem, wordt straks ook het nieuwe deel van de wijk op een duurzame wijze gerealiseerd. In alle opzichten.

Om te beginnen krijgt het al aanwezige groen net als in het bestaande deel van Kernhem een prominente rol. Zo komen nieuwe bewoners niet in een kale nieuwbouwwijk te wonen, maar in geborgen straten en hoven met volwassen bomen en struiken. Wel de lusten, niet de lasten van een nieuwbouwwijk. Duurzaamheid krijgt binnen Kernhem ook vorm door de gerealiseerde autoluwte en door initiatieven zoals het scheiden van regen en afvalwater. In combinatie met uitstekend geïsoleerde woningen met een duurzame warmtevoorziening is het er goed wonen met lage energielasten.

Wie door de bestaande wijk Kernhem loopt, ervaart nu al de eenheid in verscheidenheid. Aan de ene kant biedt Kernhem bijzonder gevarieerd woningaanbod in verschillende prijsklassen en aan de andere kant is er een opvallende herkenbare uniforme stijl door het consequente materiaal- en kleurgebruik. Hof van Kernhem biedt een bijzondere aanvulling op het reeds bestaande aanbod, De bijzondere woningen zijn onder architectuur ontworpen met een knipoog naar de "oud Hollandse stijl".

De omgeving
De aanwezigheid van talrijke voorzieningen maakt wonen in Ede aantrekkelijk. Vanuit Kernhem bent u binnen enkele minuten in het centrum van Ede om te winkelen, sporten of recreëren. Ede kenmerkt zich vooral door een verscheidenheid aan landschappen. Door de situering op de grens van Veluwse stuwwallen vindt u er bossen, heidevelden, en zandverstuivingen. Deze gebieden worden ook wel de kroonjuwelen van Ede genoemd. In de gemeente Ede liggen natuurgebieden die nationale en zelfs internationale faam genieten: Het Nationale Park De Hoge Veluwe, Deelerwoud, Planken Wambuis en het Wekeromse Zand.

De voordelen op een rij
· Dagelijkse voorzieningen als winkels, scholen en zelfs het centrum van Ede zijn vlakbij;
· In Hof van Kernhem vindt u de rust van het platteland; een groene wijk met de Veluwe op fietsafstand;
· Kernhem is een kind vriendelijke wijk, met onder andere speelvoorzieningen en een basisschool;
· Fraaie natuurgebieden als de Ginkelse Heide en het Edese Bos vormen slechts een kleine greep uit de bijzondere omgeving;
· De bereikbaarheid is uitstekend. Via de A30 en A12 bent u zo in steden als Utrecht, Arnhem en Amersfoort;
· Het station in Ede-Centrum voorziet in goede mogelijkheden voor het reizen per trein;
· De stad heeft ook verder veel te bieden: de Christelijke Hogeschool Ede, bioscoop CineMec;
· Ook zullen alle woningen (op de sociale koop na, hier wordt het optioneel) EPC 0 worden en aangesloten op het warmtenet.

Het project Buitengewoon Kernhem bestaat uit 34 koop- en huurwoningen, met de volgende woningtypes:
• Rijwoningen (circa € 195.000 tot € 285.000);
• Halfvrijstaande woningen (circa € 375.000 tot € 400.000).

Interesse?
Wilt u op de hoogte blijven van de start van de verkoop? Neem dan contact met ons op via ede@domicilie.nl of 0318-693502.

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 195.000 tot € 400.000

Inhoud:Vanaf 297 tot 392m³

Woonoppervlakte:Vanaf 106 tot 140m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 121 tot 323m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

Foto's