Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

<< terug naar zoekresultaten

Home > Nieuwbouw > Aan De Bosrand

Aan De Bosrand

vanaf € 565.000 tot € 819.000

Aan De Bosrand

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6711 XJ

VERKOOP GESTART

Omschrijving

21 luxe woningen aan de rand van het bos

Het plan

Simon Stevin is een nieuwe wijk op het voormalige kazerneterrein in Ede, Gelderland. In deze wijk, met een grote diversiteit aan woningen, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan één van de pareltjes van dit terrein: we hebben het dan over het luxe nieuwbouwproject Aan De Bosrand.

Als u kiest voor een van de woningen van Aan de Bosrand, wordt het bos letterlijk uw achtertuin. Want alle 21 woningen staan aan de rand van De Ginkelse Heide. In totaal worden er 4 twee-onder-een-kap woningen en 17 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Ligging

Inspirerend voor jong en oud

Verlangt u naar de rust van de natuur, en de kinderen naar het vertier van een bruisende stad? Aan de Bosrand heeft de oplossing voor beide wensen. Want u woont hier niet alleen aan de rand van de Hoge Veluwe, maar ook aan de rand van de gezellige stad Ede.

Bij Aan de Bosrand is de Veluwe uw achtertuin. Hier loopt u zo het bos in of de heide op. Op slechts tien autominuten vindt u de schoonheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe met eeuwenoude bomen, statige lanen en imposante monumentale landhuizen en kastelen. De natuur rondom Ede nodigt uit tot eindeloze zwerftochten op de fiets, te paard of wandelend. 

Tegelijkertijd kunt u volop genieten van de levendigheid van de stad Ede. Wat dacht u van winkelen in het centrum, genieten van de vele restaurants en gezellige kroegjes, een filmpje pakken bij Pathé Ede of nieuwe smaken ontdekken op de foodfestivals van Ede. Of laat u zich liever verrassen door de programma’s van Akoesticum, het nationale trainingscentrum voor podiumkunsten, Cultura en poppodium Astrant.

Kortom: een inspirerende omgeving voor jong en oud!

De woningen

De indeling van deze woningen is met zorg en zo functioneel mogelijk samengesteld. Voor uw eigen ideëen en wensen heeft u na ondertekening van de reserveringsovereenkomst een gesprek met de kopersbegeleiding van Bolton Bouw. Zij zal u adviseren en begeleiden om zo tot uw eigen droomwoning te komen!

Alvast wat meer informatie over de woningen:

17 vrijstaande woningen
Prijzen v.a. €739.000 v.o.n.
Woonoppervlak v.a. 183 m²
Perceeloppervlak 447 - 558 m²

4 twee-onder-een-kapwoningen
Prijzen v.a. €565.000 v.o.n.
Woonoppervlak 187 m²
Perceeloppervlak v.a. 365 m²

Presale

Maak tijdens het presale event kennis met wonen aan de bosrand in Ede. De Pre-Sale wordt zo georganiseerd dat deze volgens alle richtlijnen van het RIVM kan verlopen. 

Datum: dinsdag 23 juni 2020
Tijd: van 18:00 - 21:00 uur
Locatie: Akoesticum | Nieuwe Kazernelaan 2D42, 6711 JC Ede

Wij bieden u deze avond 3 mogelijkheden:

Plan een afspraak  -  U reserveert een bepaald tijdslot via de projectwebsite voor een afspraak met een medewerker van het verkoopteam op 23 juni. Tijdens deze afspraak wordt u persoonlijk geïnformeerd, uiteraard volgens alle richtlijnen. U krijgt direct al uw vragen beantwoord en kunt de verkoopdocumentatie meenemen. 

Kom naar de Drive-Thru  -  Op het terrein van het Akoesticum in Ede organiseren wij een een Drive-Thru; u rijdt met uw auto langs de tent op het parkeerterrein en haalt de verkoopdocumentatie op. Hier zal ook een medewerker van het verkoopteam aanwezig zijn om korte vragen te beantwoorden.

Bezoek de website  -  Vanaf 23 juni 18:00 uur staat er een filmpje met uitleg over het project online op de projectwebsite.  Ook alle benodigde verkoopdocumentatie staat vanaf dit moment online. Tijdens de Pre-Sale zijn we telefonisch en via chat bereikbaar voor al uw vragen.

Heeft u voor die tijd nog vragen, neem dan gerust contact op met ons nieuwbouwteam: 

0318-69 35 02
ede@domicilie.nl

Interesse kenbaar maken

Wilt u op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en updates? Laat uw gegevens achter op de projectwebsite aandebosrandede.nl

Hoe maak ik meer kans op een woning?

  • Wilt u meer kans maken op de toewijzing van een nieuwbouwwoning? Laat kosteloos een financieringsverklaring opmaken door een adviseur van Domicilie Hypotheken. Maak afspraak.
  • Heeft u nog een eigen woning te verkopen? Ter voorbereiding komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling om het financiële plaatje compleet te maken. Maak afspraak.

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 565.000 tot € 819.000

Inhoud:

Woonoppervlakte:Vanaf 183 tot 187m²

Perceeloppervlakte:Vanaf 365 tot 558m²

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

video

Foto's