Jubileum

 

Wanneer u ons tussen 5 juni en 5 juli 2017 uw verkoopopdracht gunt, ontvangt u de opstartkosten t.w.v. €795,- van ons cadeau! Deze opstartkosten bestaan uit:

  • fotoreportage door een professionele fotograaf (inclusief 360˚ foto’s);
  • digitale plattegronden 2D + 3D voor een hogere ranking op Funda;
  • woningvideo op Funda en YouTube;
  • een NEN 2580 meetrapport, conform de branchebrede NVM meetinstructies;
  • kosten kadastrale recherche, milieu- en bestemmingsplan onderzoek;
  • aanbrengen Te Koop bord/biljet c.q. driehoeksborden;
  • kosten van één jaarlijkse aanmelding in het NVM uitwisselingssysteem;
  • één jaarlijkse aanmelding van uw woning met foto’s en alle relevante gegevens op “FUNDA" (www.funda.nl): de site van de NVM voor woningen;
  • aanmelding van uw woning met foto’s en alle relevante gegevens op onze eigen internetpagina www.domicilie.nl (Domicilie Nijkerk verzorgt tevens uw eigen woningwebsite met nog meer extra's);
  • verzorgen van onbeperkt aantal uitgebreide full-colour brochures ten behoeve van toezending aan degenen die nadere informatie opvragen en/of uw woningwensen te bezichtigen.

Extra actie Nijkerk
In Nijkerk e.o. maken alle opdrachtgevers (zowel nieuwe als bestaande) ook nog eens elke week kans op een cadeaukaart van Alberto's Italian in Nijkerk t.w.v. €50,-! 5 weken lang verloten wij elke week een cadeaukaart onder de opdrachtgevers.      

 

Actievoorwaarden 

- Deze actievoorwaarden zijn van toepassing op de Jubileumactie (hierna: "de actie").

- De actie loopt van 5 juni 2017 tot en met 5 juli 2017.

- U komt uitsluitend in aanmerking voor de actie wanneer u Domicilie Makelaars in bovengenoemde periode opdracht geeft tot de verkoop van uw woning. D.w.z.: u tekent in die periode de Opdracht tot Dienstverlening, óf de opdracht is u reeds ter ondertekening toegestuurd. 

- De actie geldt niet met terugwerkende kracht.

- De opstartkosten dienen bij start verkoop wel voldaan te worden, maar worden in mindering gebracht op de courtage wanneer wij uw woning hebben verkocht. Mocht u de verkoopopdracht opschorten of intrekken, dan worden de opstartkosten niet verrekend.

- Domicilie Makelaars behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds te wijzigen en/of de actie voortijdig te beëindigen.

 Loting

- Tussen 5 juni en 5 juli 2017 vindt er wekelijks op vrijdag een loting plaats. Deze loting geschiedt volledig onpartijdig en op willekeurige basis.

- De prijswinnaars zullen per e-mail of telefonisch bericht ontvangen van de gewonnen prijs binnen 5 werkdagen na de loting.

- Personen die reeds een loting gewonnen hebben, worden niet meer meegenomen in de volgende loting. 

- De cadeaukaart van Alberto's Italian is niet inwisselbaar voor geld.

- Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.

- De overhandiging van de prijs gebeurt door Domicilie Makelaars Nijkerk. Winnaars dienen de prijs ophalen op het kantoor aan de Molenstraat 1 in Nijkerk.

- De prijswinnaar geeft Domicilie Makelaars op verzoek toestemming voor het maken van een foto bij de prijsuitreiking, en het publiceren hiervan op de website en/of sociale media als Facebook, Instagram en Twitter, alsmede het bekendmaken van de winnaar via deze media.