Hypotheekadvies

Bij Domicilie hypotheken & verzekeringen kun je rekenen op een onafhankelijk en deskundig advies dat past bij je persoonlijke wensen. Met de beste rente, de laagste premies en duidelijke voorwaarden! Wij hanteren de volgende werkwijze: 

Inventariseren
Het adviestraject start met een vrijblijvend eerste gesprek, waarin we jouw persoonlijke wensen en doelstellingen bespreken en jouw situatie financieel inzichtelijk maken.

Analyseren
Aan de hand van je persoonlijke situatie maken wij een eerste selectie van mogelijke producten die aansluiten bij je wensen. Wij voeren een zorgvuldige analyse uit van de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en pensionering.

Adviseren
Uiteindelijk komen we tot een concreet advies, waarbij we exact aangeven welk product het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Daarna verzorgen we de complete bemiddeling. 

Nazorg
Ook na het afsluiten van je hypotheek helpen we je graag. Wij blijven je tijdens de gehele looptijd begeleiden en ondersteunen. Verandert er wat in je situatie of heb je vragen? Wij helpen je graag!

Al jaren werken wij nauw samen met 4Sure vanuit hetzelfde pand. Hierdoor zijn de lijnen kort en regel je zaken rondom de aan- of verkoop van een woning gemakkelijk onder één dak. Om de samenwerking en de dienstverlening nóg beter te maken, gaat 4Sure dit voorjaar verder onder de naam Domicilie hypotheken & verzekeringen. Deze naamswijziging heeft uiteraard geen gevolgen voor het beheer van je huidige hypotheek en/of verzekeringen. Hiervoor kun je nog steeds terecht bij een van je vertrouwde hypotheekadviseurs. Ook kun je blijven rekenen op 100% onafhankelijk advies en een transparante werkwijze. 

0318-67 25 25 
hypotheken@domicilie.nl