Hypotheekadvies

Bij Domicilie hypotheken & verzekeringen kun je rekenen op een onafhankelijk en deskundig advies dat past bij je persoonlijke wensen. Met de beste rente, de laagste premies en duidelijke voorwaarden! Wij hanteren de volgende werkwijze: 

Inventariseren
Het adviestraject start met een vrijblijvend eerste gesprek, waarin we jouw persoonlijke wensen en doelstellingen bespreken en jouw situatie financieel inzichtelijk maken.

Analyseren
Aan de hand van je persoonlijke situatie maken wij een eerste selectie van mogelijke producten die aansluiten bij je wensen. Wij voeren een zorgvuldige analyse uit van de gevolgen van arbeidsongeschiktheid, werkloosheid, overlijden en pensionering.

Adviseren
Uiteindelijk komen we tot een concreet advies, waarbij we exact aangeven welk product het beste aansluit bij jouw wensen en mogelijkheden. Daarna verzorgen we de complete bemiddeling. 

Nazorg
Ook na het afsluiten van je hypotheek helpen we je graag. Wij blijven je tijdens de gehele looptijd begeleiden en ondersteunen. Verandert er wat in je situatie of heb je vragen? Wij helpen je graag!

0318-67 25 25 
hypotheken@domicilie.nl