Domicilie als verkoopmakelaar

Wil je je huis of appartement in Ede, Nijkerk of omgeving succesvol verkopen? Schakel dan Domicilie Makelaars in!

Het beste resultaat

De verkoopmakelaars van Domicilie weten jouw woning en de locatie op waarde te schatten en kennen de beste kanalen voor de verkoop van je woning. Wij beschikken daarnaast over een groot netwerk van potentiële kopers. Bovendien gebruiken wij vernieuwende methodes om je woning onder de aandacht te brengen, zoals Facebook-advertenties en een virtuele tour. Dankzij onze actieve en innovatieve aanpak verkopen wij woningen doorgaans sneller en met een hogere opbrengst dan gemiddeld.

DomicilieMethode®

Bij het verkopen van een woning komt een hoop kijken, wij begrijpen dat als geen ander. Het is dan wel zo prettig als onze werkwijze voor jou helder en transparant is. Daarom hanteren wij de DomicilieMethode®, die de stappen in het verkoopproces inzichtelijk maakt.

  1. Het op de markt brengen van je woning

    Als eerste stellen wij samen met jou een uniek verkoop- en marketingplan op voor je woning, waarin bijvoorbeeld staat hoe we de woning onder de aandacht gaan brengen bij potentiële kopers en welke media we hiervoor inzetten. Hierbij kun je kiezen uit 2 promotiepakketten. Op het gebied van woningpresentaties blijven wij constant vernieuwen; geïnteresseerden kunnen bijvoorbeeld een virtuele tour door de woning maken via onze media viewer. 

  2. Bezichtigen en onderhandelen

    In deze fase organiseren en begeleiden wij de bezichtigingen. Tijdens de verkoop is er veel contact tussen jou en de makelaar om de voortgang te bespreken. Wanneer er een bod op de woning wordt uitgebracht, bepalen we samen de juiste strategie. Vervolgens onderhandelen we op het scherpst van de snede met als doel: een zo gunstig mogelijke prijs en voorwaarden voor jou als verkoper.

  3. Afhandelen van de verkoop

    Zodra je akkoord bent gegaan met het bod, zorgen wij dat alles in orde wordt gemaakt voor de definitieve verkoop. Zo kijken we de aktes na, houden we contact met de notaris en staan we je bij tijdens de inspectie en daadwerkelijke overdracht van de woning.

Zo nemen wij jou alle zorgen rondom de verkoop van je huis uit handen!

Gratis waardebepaling

Wil je weten wat je woning waard is? Bereken zelf eenvoudig de geschatte waarde van je huis, óf maak een afspraak met de makelaar voor een nauwkeurige en vrijblijvende waardebepaling. Wij kunnen je dan direct uitleggen op welke manier wij je huis het beste kunnen gaan verkopen.

WAARDEBEPALING AANVRAGEN