D

Gratis online zoekservice

Met onze gratis online zoekservice krijg je altijd het nieuwste en meest complete NVM-aanbod in je mailbox, afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Zo ben je er altijd als een van de eersten bij!

Gratis hypotheekcheck

Bij de gratis aankoopcheck hoort ook een gratis hypotheekcheck van een van de onafhankelijke adviseurs van Domicilie Hypotheken.

Gratis waardebepaling van je huidige woning

Heb je nog een eigen huis te verkopen? Voordat je wat anders koopt, wil je natuurlijk ook weten wat je eigen huis waard is. Wat kun je ervoor vragen en welke opbrengst mag je verwachten? Onze waardebepaling en bijbehorend onderbouwd verkoopadvies is gratis en vrijblijvend.

Gratis Domicilie aankoopmakelaar mee

Heb je al een leuk huis gezien dat bij een andere makelaar te koop staat en heb je serieuze interesse? Dan gaan wij eenmalig met je mee! Er wordt een afspraak ingepland op een dag die jou, de verkopend makelaar en de aankoopmakelaar van Domicilie schikt. Onze aankoopmakelaar gaat met je het huis van binnen en buiten inspecteren. Na afloop van de bezichtiging deelt de aankoopmakelaar zijn bevindingen met je:

  • Indicatie bouwkundige staat en gebreken
  • Bepalen reële aankoopprijs en advies (openings-)bod

Wil je verder met het huis, dan ga je zelf de strijd aan met de verkopend makelaar. Je hebt geen kosten of verplichtingen aan Domicilie. De gratis aankoopcheck geldt alleen voor het eerste huis dat je met onze aankoopmakelaar wilt bekijken.

Wil je toch volledige aankoopbegeleiding?

Dan verzorgen wij graag het volledige aankooptraject inclusief het onderhandelen en de juridische afwikkeling tegen een extra gunstig tarief. Over de kosten en mogelijkheden informeren wij je graag persoonlijk.

Graag komen wij met je in contact voor een vrijblijvende kennismaking en uitgebreide toelichting op deze actie. Bel ons op 033-2000181 of vul het onderstaande contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Ik wil een gratis aankoopcheck!