Domicilie als verkoopmakelaar

Wilt u uw huis of appartement in Ede, Nijkerk of omgeving verkopen? Dan heeft u waarschijnlijk twee vragen: hoe lang duurt het en wat levert het op?
Het antwoord op deze vragen is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de marktsituatie en bijvoorbeeld de aantrekkelijkheid van de woning.

De beste prijs

De verkoopmakelaars van Domicilie weten uw woning en de locatie op waarde te schatten. Hieruit volgt een realistische vraagprijs.
Dankzij onze jarenlange ervaring kennen wij de beste kanalen voor de verkoop van uw woning. Wij werken volgens de DomicilieMethode®, die bestaat uit drie losstaande, op elkaar aansluitende modules:

  • Het op de markt brengen van uw woning
    Wij stellen een individueel marketingplan op. Hierin staat onder andere welke media wij inzetten om uw woning onder de aandacht te brengen.
  • Het bezichtigings- en onderhandelingsproces
  • Het afhandelen van de verkoop
    Wij verzorgen de koopakte, onderhouden contact met de notaris en controleren de aktes. Daarnaast begeleiden wij de daadwerkelijke overdracht.

Zo nemen wij u alle zorgen rondom de verkoop van uw huis uit handen.

Gratis waardebepaling

Wilt u weten wat uw woning waard is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling van uw woning!
We kunnen u dan direct uitleggen op welke manier wij uw huis het beste kunnen gaan verkopen. 

Maak een afspraak met een van onze makelaars!