Zoek een woning

Huurwoningen

Exclusief wonen

Nieuwbouwprojecten

Altijd op de hoogte blijven van ons actuele woningaanbod?

Download dan onze GRATIS app

Over ons

Wij zijn een toonaangevend full-service NVM makelaarskantoor dat met 2 kantoren in Ede en Nijkerk actief is in een groot werkgebied binnen de regio Ede-Wageningen tot Amersfoort. Wij opereren binnen alle segmenten van de vastgoedmarkt: bestaande bouw, nieuwbouw, exclusief wonen, bedrijfshuisvesting en taxaties, maar met één doel: de ondersteuning bieden die onze opdrachtgever nodig heeft.

Ons brede aanbod van diensten zorgt ervoor dat wij snel kunnen schakelen en dat jij als opdrachtgever alle zaken rondom verkoop, aankoop en financiering bij één adres kunt regelen. Dat is de kracht van Domicilie!

Domicilie filosofie

Naast een hoop kennis en ervaring mag je meer van ons verwachten, zoals onze maximale inzet, persoonlijke betrokkenheid, betrouwbaarheid en creativiteit. Ons enthousiaste en deskundige team zet altijd net dat stapje meer om de beste kwaliteit te leveren en jou zoveel mogelijk zorgen uit handen te nemen. Jouw wensen zijn doorslaggevend voor iedere actie die wij ondernemen. Ons motto: zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Daar mag je ons aan houden.

DomicilieMethode®

Bij het verkopen en aankopen van een woning komt een hoop kijken; het is dan prettig als onze werkwijze voor jou helder en transparant is. Daarom hanteren wij de DomicilieMethode®, die de stappen in het verkoop- of aankoopproces inzichtelijk maakt. Hierbij kun je zelf kiezen voor welke stappen je onze hulp inschakelt.

Maatschappelijke betrokkenheid

Niet alleen op het gebied van wonen, maar ook op maatschappelijk gebied willen wij lokaal ons steentje bijdragen. Dit doen wij door het sponsoren van verschillende lokale doelen, maar bijvoorbeeld ook via bestuursfuncties bij maatschappelijke organisaties.