Taxaties

Taxeren woningen

Er zijn veel redenen om een woning of appartement te laten taxeren. Bijvoorbeeld voor een aankoop- of verkoopbeslissing, fiscale afwegingen, het aanpassen van de hypotheek of het toetsen van de WOZ-waarde van je woning. Wat de reden ook is, de makelaars van Domicilie zorgen voor een nauwkeurige waardebepaling.

Zorgvuldig

Ieder pand is uniek, dat maakt een taxatie tot maatwerk. Onze taxateurs beoordelen jouw object aan de hand van de DomicilieMethode®. Je krijgt een zorgvuldige waardebepaling, toegesneden op het specifieke taxatiedoel. Uiteraard verzorgen wij een goed onderbouwd taxatierapport.

Woon je in de wijde omgeving van Ede of Nijkerk (Lunteren, Bennekom, Wekerom, Harskamp, Otterlo, Ederveen, Hoevelaken, Putten, Barneveld of Amersfoort) en wil je je huis laten taxeren? Neem dan contact met ons op.

Taxeren bedrijven

Heb je een bedrijfs- of kantoorruimte in de wijde omgeving van Ede of Nijkerk en wil je dit pand laten taxeren? Meer informatie vind je op onze website www.domiciliebedrijfshuisvesting.nl. Wij helpen je graag verder.