Jouw woning sneller en beter verkopen dankzij de virtuele tour

Stel je eens voor dat je vanuit je luie stoel een kijkje kunt nemen in je (toekomstige) huis. Bij Domicilie Makelaars kan het! De virtuele tour is een krachtig en effectief hulpmiddel bij het presenteren van je woning.

Hoe werkt het?

Met speciale scanapparatuur wordt er een ‘dollhouse’, een soort digitaal poppenhuis, van jouw woning gemaakt. Dit model stelt je in staat om van kamer naar kamer virtueel rond te lopen in de woning, alsof je er daadwerkelijk zelf aanwezig bent. Potentiële kopers kunnen dus altijd in jouw woning rondkijken op het moment dat het hun het beste schikt, gewoon vanaf de bank.

Bij vrijwel al onze woningen vind je een virtuele tour. Niet alleen op onze eigen website, maar ook op Funda via de button ‘3D tour’. Met de muis, de pijlen op je toetsenbord of het touchscreen van de mobiele apparaat kijk je in 360 graden rond. Je beweegt je voort door op de rondjes te klikken. Via de iconen kun je switchen tussen verschillende weergaven. Vanuit het Dollhouse en via de verdiepingsschakelaar kun je snel naar een andere ruimte navigeren. Het is zelfs mogelijk om afstanden virtueel op te meten!

De kracht van delen

De virtuele tour is gekoppeld aan de woningpagina op onze website, waar potentiële kopers naast de foto’s, video en plattegronden ook de omschrijving, kenmerken en informatie over de omgeving kunnen vinden. Daarbij komt dat je de woningpresentatie makkelijk en snel via social media kunt delen met vrienden, familie en bekenden, die ook weer vrienden en bekenden hebben waar wellicht potentiële kopers tussen zitten. Zo maak je optimaal gebruik van de verspreidingssnelheid en communicatiekracht van de digitale media: jouw virtuele woningpresentatie als een lopend vuurtje!

De ideale mix

Funda, social media en de website zijn tegenwoordig sterke onderdelen van de verkoopstrategie. Bij Domicilie zijn we altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden die het internet biedt om jouw woning optimaal te presenteren. Maar het persoonlijke contact, de lokale marktkennis en het netwerk van onze makelaars blijven voor ons net zo belangrijk. Het is de ideale combinatie die de verkoop van jouw woning tot een succes maakt!

Een virtuele tour van jouw huis?

Wil je je huis verkopen? De virtuele tour zit standaard in het promotiepakket van Domicilie Makelaars. Neem contact met ons op, wij informeren je graag!

Neem contact op