Planken Wambuisweg 1

3667932
6718 SP

Planken Wambuisweg 1

€ 1.350 Per Maand

Planken Wambuisweg 1

  • 149 m² woonopp.
  • 5 kamers kamers

"Ruimte, privacy en vrijheid" Deze kernwoorden zijn zeker van toepassing op dit verrassend royale, vrijstaande woonhuis met een...

Brochure:

Brochure Planken Wambuisweg 1..pdf

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

"Ruimte, privacy en vrijheid"

Deze kernwoorden zijn zeker van toepassing op dit verrassend royale, vrijstaande woonhuis met een vloeroppervlak van zo’n 149 m². Het geheel is omsloten door prachtige bomen en een privacybiedende tuin. Daarnaast bevinden zich op het perceel van circa 3.400 m² nog diverse opstallen waaronder een vrijstaande hobby-/werkruimte (ideaal als atelier of gastenverblijf) en een grote, houten garage met bergzolder. De rondom het woonhuis liggende tuin met schapenweide maakt het geheel compleet. De heerlijke, bosrijke omgeving kenmerkt zich door de rust, ruimte en privacy met diverse wandel- en fietspaden naar buurtschappen "Nieuw-Reemst" en de "Mossel". De plek is dan ook een waar eldorado voor mensen die natuur en vrijheid hoog in het vaandel hebben staan en aan de andere kant, vanuit praktisch oogpunt, de beschikking willen hebben over veel ruimte en mogelijkheden.

De indeling is als volgt:
Woning:
Begane grond: Entree, hal met een meterkast (9 groepen en 2 aardlekschakelaars). Toiletruimte met een toilet, fonteintje, raam en halfhoge betegeling. Slaap-/hobbykamer 1 (ca. 12 m²) met twee inbouwkasten. Royale woonkamer van ca. 40 m² met een aansluiting voor een houtkachel en schuifpui naar de tuin. 'Half open' woon-/eetkeuken (ca. 15 m²) met een eenvoudige beukenkleurige wandopstelling voorzien van een kunststof blad, 1,5 spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap, oven, diverse lades en onder- en bovenkasten. Vanuit de keuken is de kelder (ca. 6 m²) toegankelijk. Bijkeuken met een elektrische boiler (120L), aansluiting voor een wasmachine, berg-/provisiekast en toegang tot de tuin.
Eerste verdieping: Overloop met een dakvenster en inloopkast. Slaapkamer 2 (hoofdslaapkamer, ca. 25 m²) over de volledige breedte van de woning. Slaapkamer 3 en 4 (respectievelijk 9,5 en 7,3 m²), beide aan de achterzijde.
Tweede verdieping: Via een luik bereikbare vliering.

Vrijstaande hobby-/werkruimte (ca. 25 m²):
Entree, hal met een garderobehoek. Toiletruimte met een toilet, fonteintje en halfhoge betegeling. Werk-/verblijfsruimte met een keukenblok, dakvenster en vliering.

Vrijstaande houten garage (ca. 31 m²):
Garage/berging met een vliering.

Inschrijfprocedure:
Op vrijdag 12 mei 2017 van 14.00 tot 15.30 uur heeft u de gelegenheid het pand te bezichtigen. De sluitingsdatum van de inschrijving is op vrijdag 19 mei 2017. Tot 12.00 uur kunt u uw bieding aanleveren.

Bijzonderheden:
- Het betreft een tijdelijke huurperiode van maximaal 2 jaar;
- Selectie en gunning onder voorbehoud van verhuurder;
- Huurprijs (exclusief gebruikerslasten): Bieden vanaf € 1.350,-- per maand;
- Servicekosten € 5,50 per maand;
- Waarborgsom ter grootte van één maand huur;
- Elektriciteit-, telefoon-, water- en rioolaansluiting aanwezig;
- Elektrische verwarming;
- Het houden van enkele kleine hobbydieren (schapen, geiten, kleine pony's e.d.) is beperkt toegestaan;
- Het houden van kleine huisdieren is toegestaan;
- Beheer en onderhoud van tuin en erf door huurder;
- Jachtrecht voorbehouden aan verhuurder;
- Voor verhuurder is het van groot belang dat de woning gebruikt wordt met respect voor de omliggende natuur en de cultuurhistorische waarden van de opstallen en het erf. Een kennismakingsgesprek maakt derhalve onderdeel uit van de toewijzingsprocedure.

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Planken Wambuisweg 1

Prijs:

Status:Beschikbaar

Soort woning:landhuis

Type:vrijstaande woning

Bouwjaar:1980

Woonoppervlakte:149 m²

Perceelsoppervlakte:3.400 m²

Inhoud:439 m³

Kamers:5 kamers

Slaapkamers:4 slaapkamers

Plattegrond

Locatie

Video Foto 360  

video

 

Foto's

 

360 foto's