Dennenlaan 100 - type B 0 ong

2817293
6711 RG

Dennenlaan 100 - type B 0 ong

€ 875 Per Maand

Dennenlaan 100 - type B 0 ong

  • 82 m² woonopp.
  • 3 kamers kamers

WONEN MET EEN PLUS! Dit 3-kamer appartement is gelegen in het appartementengebouw Belvedere. Een appartementengebouw dat voor de vitale senior meer...

Deze woning valt onder het aanbod van Domicilie Exclusief.
Ga voor uitgebreidere woninginformatie naar domicilieexclusief.nl.
Daar leest u ook alles over de specialisatie van Domicilie in het luxe segment van de woningmarkt.

Omschrijving

WONEN MET EEN PLUS!
Dit 3-kamer appartement is gelegen in het appartementengebouw Belvedere. Een appartementengebouw dat voor de vitale senior meer biedt dan wonen alleen, zonder dat u verplicht bent om gebruik te maken van extra diensten!

Ligging:
Het gebouw is gunstig gelegen in de stationsbuurt van Ede oost. Door deze gunstige ligging bent u er van verzekerd dat vele voorzieningen, zoals winkels, het station en het ziekenhuis zich op enkele minuten afstand bevinden.

Ook de natuur ligt om de hoek! Bossen, heide en zandverstuivingen zijn op loopafstand gelegen. Maar ook op het ruime eigen terrein van circa 1,25 hectare kunt u heerlijk wandelen in de tuin! De appartementen zijn dan ook fraai in het groen gelegen!

Indeling:
U komt het gebouw binnen via de centrale entree op de begane grond. Hier bevinden zich naast de brievenbussen en bellentableau een keurige receptie welke overdag bemand is.

Via een van de negen (!) liften die in dit gebouw aanwezig zijn, bereikt u het appartement. Deze lift hoeft u met slechts 1 ander appartement per verdieping te delen. Ook hier heeft u dus een optimale privacy!

In de hal treft u een garderobe- nis, een keurig betegelde toiletruimte en een kleine keuken aan. Deze is onder andere voorzien van een hoekopstelling met een 4-pits elektrische kookplaat en een circulatiekap. Hiermee heeft u de mogelijkheid om zelf te koken. Wanneer u deze keuken wilt vergroten, dan zijn er diverse mogelijkheden.(Woonstede brengt u graag op de hoogte van deze mogelijkheden)

De twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde en zijn respectievelijk: 19 en 10m² groot,

De badkamer is zowel via de hal als de grootste slaapkamer te bereiken. Deze badkamer is keurig betegeld en voorzien van onder andere een douche, wastafel, wasmachineaansluiting en mechanische ventilatie.

De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. Deze kamer biedt met zijn oppervlakte van ruim 37m² voldoende plaats voor een eethoek en zithoek. Via een loopdeur komt u op uw eigen balkon. Deze biedt niet alleen een fraai uitzicht over de gemeenschappelijke tuin, maar is ook heerlijk zonnig gelegen.

Opmerking: Bij de beschrijving is uitgegaan van een standaard appartement. Het is mogelijk dat appartementen afwijken van deze standaard door aanpassingen in het verleden.

Service in Belvédère
Als u dat wenst kunt u in Belvédère gebruik maken van een groot aantal voorzieningen. Zo wordt het wonen aangenaam en comfortabel. Zo kunt u zelf voor uw eigen maaltijd zorgen, maar u kunt ook gebruik maken van maaltijdservice in Belvédère. De maaltijden worden bereid in onze eigen keuken door ervaren koks. Ook voor gasten kunnen bewoners een diner bestellen.

Op de begane grond is een biljartruimte en recreatieruimte aanwezig die wordt gebruikt voor diverse activiteiten. Ook is het mogelijk om deze ruimte te gebruiken voor privéaangelegenheden. De wasserette met droogmogelijkheden bevindt zich ook op de begane grond evenals de postservice van TNT voor de uitgaande post.

De veiligheid binnen het gebouw wordt gegarandeerd door personeel dat continu aanwezig is, overdag via de receptie, 's avonds en 's nachts door deskundig personeel dat oproepbaar is. Belvédère heeft een (persoonlijk) alarmeringssysteem via de huistelefoon en/of draagbare clipzender. Voor kleine klusjes (behangen, schilderen, enz.) kunnen bewoners, tegen gereduceerd tarief, een beroep doen op de aanwezige “klusjesman”.

Elk appartement is aangesloten op de huiscentrale. Via de huistelefoon kunnen bewoners ook de centrale toegangsdeur openen. Alle appartementen zijn voorzien van een externe telefoonaansluiting.

Heeft u geen interesse in deze diensten? Geen probleem, u bent niet verplicht om hier gebruik van te maken!

VOORWAARDEN:
Om in aanmerking te komen voor dit type appartement moet u tenminste 55 jaar zijn en geheel zelfredzaam. Indien er momenteel geen appartementen van dit type beschikbaar zijn, kunt u zich als geïnteresseerde in laten schrijven. Toewijzing gebeurd aan de hand van de door Woonstede opgestelde criteria.

INTERESSE:
Heeft u naar aanleiding van bovenstaande gegevens interesse in dit type appartement? Neem dan contact op met de heer Schoen van Woonstede.

Kijk voor meer informatie over deze woning op: www.serviceflat-belvedere.nl

Kenmerken

Plaats:EDE

Adres:Dennenlaan 100 - type B 0 ong

Prijs:

Status:Ingetrokken

Soort woning:portiekflat

Type:appartement

Bouwjaar:1973

Woonoppervlakte:82 m²

Inhoud:215 m³

Kamers:3 kamers

Slaapkamers:2 slaapkamers

Plattegrond

Locatie

Video Foto 360    

Foto's