Referenties

Review Domicilie Makelaars

 

Beoordelingen Funda

Gemiddeld worden wij beoordeeld met een 8,7 door onze verkoop opdrachtgevers en met een 9,2 door onze aankoop opdrachtgevers! 

De ondersteuning vanuit de binnendienst is heel goed. Altijd goed bereikbaar en prettig contact. Wat heel fijn is dat Domicilie een kijkmiddag organiseert waar de makelaar bij aanwezig is.

Verkoper Herenhof 28 te Ede

De makelaars en medewerkers van Domicilie combineren deskundigheid, zakelijkheid en sociale betrokkenheid in een goede balans. Nick de Boer en zijn medewerkers beveel ik van harte aan. Zij ZIJN Domicilie en hun blik was en is gericht op het evenwichtig slagen van de aankoop. Het resultaat is goed voor alle betrokkenen.Mijn credo: Je moet van goede huize komen wil je bij Domicilie mogen werken! Van harte aanbevolen !

Aankopers Bezuidenhout 11 te Ede

Wij hebben de duidelijke uitleg aan het begin van het verkooptraject heel erg fijn gevonden. Ook tijdens de verkoop werden we goed op de hoogte gehouden van de bezichtigingen, de terugkoppeling was altijd heel uitgebreid. Bij de open dag die wij hebben gehouden hebben we tijdig alle informatie ontvangen en zijn we goed geadviseerd over de invulling van de dag.Het persoonlijke contact met Erik Dekker is een absolute toegevoegde waarde geweest bij de verkoop. Een kundige, plezierige makelaar die weet waar hij over praat. Bij het tekenen van het koopcontract legde hij duidelijk uit hoe alles in zijn werk ging.Kortom: van begin tot het eind zijn wij optimaal geholpen door Domicilie!

Verkopers Sint Hubertus 21 te Ede

Uitstekende service. Makelaar Dekker kwam meteen enthousiast binnen. Hij straalde direct uit dat hij er zin in had om het huis te verkopen. Ook over de verkoopprijs was goed te overleggen. Goede begeleiding tijdens het verkoopproces. Kortom: aanbevelenswaardig!

Verkopers Anna van Burenlaan 19 te Ede

Wij hebben deze makelaar als zeer prettig ervaren. Alles werd goed uitgelegd en mogelijkheden werden besproken.

Verkopers Distelberg 24 te Ede