Vredekwartier

Vredekwartier

vanaf € 170.000 tot € 400.000

Vredekwartier

  • Plaats: Ede
  • Postcode: 6711

Start verkoop Vredekwartier Fase II (30 appartementen BloemKwartier) op 19 september 2017

De inschrijving voor Park- en Veldkwartier (fase 1) is inmiddels gesloten en de eerste toewijzingsronde heeft plaatsgevonden. U kunt zich nog steeds inschrijven voor dit project; u wordt dan...

Omschrijving

Start verkoop Vredekwartier Fase II (30 appartementen BloemKwartier) op 19 september 2017

De inschrijving voor Park- en Veldkwartier (fase 1) is inmiddels gesloten en de eerste toewijzingsronde heeft plaatsgevonden. U kunt zich nog steeds inschrijven voor dit project; u wordt dan genoteerd als reservekandidaat.

Vredekwartier | Simon Stevin

Nieuwbouw in Ede: welkom in Vredekwartier
Heerlijk wonen tussen bos en heide? In alle rust en toch nabij het levendige centrum van Ede en alle voorzieningen? Kelderman Bouw realiseert op de voormalige Simon Stevin kazerne 100 smaakvolle huizen en appartementen. Wonen voor iedereen! Welkom in Vredekwartier.

70 huizen en 30 appartementen
Hoe wil jij wonen? Welke toekomstplannen heb jij? En wat zijn jouw financiële mogelijkheden? Welke wensen jij ook hebt, je kunt terecht in Vredekwartier. Hier komen huizen en appartementen van diverse groottes en in diverse prijsklassen: 16 parkrandwoningen, 16 bosrandwoningen, 4-onder-één-kapwoningen, 25 betaalbare koopwoningen, 8 hoekwoningen, 1 tussenwoning en 30 appartementen.

Start verkoop BloemKwartier
Mensen die op zoek zijn naar een nieuwbouwappartement in Ede, kunnen dinsdagavond 19 september terecht in Pannenkoekenhuis ‘De Langenberg’ in Ede. Hier vindt de start verkoop plaats van BloemKwartier: dertig nieuwe appartementen vlakbij bos en heide. BloemKwartier is onderdeel van het project VredeKwartier.

Tijdens de vrije inloop van 19.00 tot 20.30 uur kunnen bezoekers zich uitgebreid laten informeren over de appartementen, de directe omgeving én over het project VredeKwartier. De verkoopdocumentatie en prijzen liggen klaar. De architect licht het ontwerp toe en de project- en verkoopteams van Kelderman Bouw en Domicilie Makelaars zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden.
Tijdstip: 19 september van 19:00 - 20:30 uur
Locatie: Pannenkoekenhuis De Langenberg, Arnhemseweg 120, 6711 HJ Ede

BloemKwartier
BloemKwartier wordt een comfortabel appartementencomplex met drie woonlagen. Op elke verdieping liggen 10 appartementen, variërend in grootte van 90 tot 120 m². De koper kan kiezen voor één, twee of drie (slaap)kamers. De appartementen hebben een ruime badkamer met wastafel, toilet, douche en een aantal met ligbad. In de hal bevindt zich een apart, tweede toilet. Elk appartement heeft een royaal balkon van circa 12 m². Onder het complex komt een afgesloten parkeerkelder met parkeerplekken voor bewoners en bezoekers en voor elk appartement een berging.

Comfortabel en energieneutraal
De appartementen zijn comfortabel én energieneutraal. Dit dankzij optimale isolatie, zonnepanelen op het dak, vloerverwarming en een aansluiting op het warmtenet. De appartementen hebben geen gasaansluiting.

Nieuwbouwproject VredeKwartier
VredeKwartier ligt aan de noordoostkant van Ede, vlakbij bos en heide en op korte afstand van Ede-centrum. Er komen honderd smaakvolle huizen en appartementen, in diverse groottes en prijsklassen. Fase 1 (ParkKwartier en VeldKwartier) was na de eerste inschrijvingsronde 100% verkocht. Na fase 2 (BloemKwartier) komt nog fase 3, bestaande uit HeideKwartier (vijfentwintig betaalbare koopwoningen, acht hoekwoningen en een royale tussenwoning) en BosKwartier (zestien bosrandwoningen). Daarvan staat de verkoop dit najaar gepland.

Bijzonderheden
• 30 appartementen (woonoppervlak: variërend van ca. 90-120 m²);
• Vanaf € 239.500 v.o.n.;
• Sfeervol atrium met veel licht;
• Karakteristieke architectuur;
• Groot en privacy rijk balkon van ca. 12 m2;
• Compleet ingerichte badkamer;
• Eigen parkeerplaats en berging in afgesloten parkeerkelder;
• Energieneutraal dankzij zonnepanelen en aansluiting op warmtenet;
• Prognose: in verkoop op 19 september 2017, start bouw voorjaar 2018, oplevering voorjaar 2019.

In het najaar volgt fase III:
Heidekwartier: 25 betaalbare koopwoningen vanaf € 170.000 von, 8 hoekwoningen en 1 tussenwoning met een prijsindicatie vanaf € 275.000 von en
BosKwartier: 16 bosrandwoningen met een prijsindicatie vanaf € 350.000 von.

Voor de realisatie van onze nieuwbouw moet er nog bestaande bebouwing worden gesloopt. De huurcontracten hiervan lopen tot eind 2017, daarna vindt de sloop plaats.

Nabij bos, hei en Ede-centrum
De nieuwe wijk ligt op de plek van de voormalige Simon Stevin Kazerne. Je woont hier tussen bos en hei aan de noordkant van Ede. Dankzij de rijke natuur is elk seizoen hier de moeite waard! Het levendige centrum van Ede is dichtbij. Net als voorzieningen zoals het (intercity) station, scholen, winkels, sportscholen en ziekenhuis. En met de auto ben je zo op weg naar Amersfoort, Utrecht, Wageningen en Arnhem.

Interesse? Schrijf je vandaag nog in!
Interesse in een huis of appartement in Vredekwartier? Schrijf je dan vandaag nog in als geïnteresseerde. Dat verplicht jou tot niets, maar het voorkomt dat je misschien jouw droomhuis of –appartement misloopt.

Vredekwartier is onderdeel van VeluwsePoort

Kenmerken

Plaats:Ede

Prijs:vanaf € 170.000 tot € 400.000

Inhoud:Vanaf 205 tot 526m³

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Locatie

Video Foto  

video

Foto's