Blog

Bedrijfshuisvesting: zo ontwikkelt de vastgoedmarkt zich

De economie trekt volop aan en dat is ook merkbaar op de vastgoedmarkt. Benieuwd hoe de vraag naar kantoren en bedrijfsruimtes zich ontwikkelt? (lees verder)

Mondeling akkoord en nieuw bod van andere gegadigde, wat is de rol van de makelaar?

In een drukke markt komt het nog wel eens voor dat na het bereiken van een mondelinge overeenstemming met een partij en door een andere gegadigde een (hoger) bod wordt neergelegd. Consumenten geven... (lees verder)

Ontbindende voorwaarden, hoe werkt het? 

Na het tekenen van het koopcontract heeft u nog drie dagen bedenktijd, waarin u zonder opgaaf van redenen nog onder de koop uit kunt. Die tijd is echter vaak te kort om de financiering rond te krijgen... (lees verder)

10 tips voor de aankoop van een woning 

Een huis kopen is een grote stap waar veel bij komt kijken. Het is raadzaam om u hierbij te laten begeleiden door een professionele aankoopmakelaar. Wij geven u alvast 10 tips voor de aankoop van een woning... (lees verder)

10 tips voor een geslaagde bezichtiging 

U verkoopt uw woning graag zo snel mogelijk. Kleine dingen in en om het huis kunnen daarbij daadwerkelijk helpen. Het zijn vaak zaken die u zelf in de hand heeft. De tips en suggesties die wij u geven, gaan uit van... (lees verder)

Huis verkopen? Doe het in de lente! 

Voorjaarskriebels, wie kent ze niet. Groener gras, vogeltjes fluiten, de lentezon schrijnt volop, de dagen worden langer. De voorjaarsenergie werkt aanstekelijk; het wordt aanzienlijk drukker op de woningmarkt. Je overweegt... (lees verder)

Hoe weet ik wat het voorlopig energielabel van mijn woning is? 

Als het goed is heeft iedere woningbezitter in januari of februari 2015 per post een voorlopig energielabel ontvangen. Wanneer u zich niet kunt herinneren het voorlopig energielabel te hebben ontvangen, dan kunt u heel... (lees verder)